Kadınlar Sitesi

Kadir İnanır’ın acı günü: Ablası Elmas Bakar hayatını kaybetti

Ünlü oyuncu Kadir İnanır, ablası Elmas Bakar’ı kaybetti. Elmas Bakar, 2 Ekim 2024 Çarşamba günü Ataköy 5. Kısım Camiinde kılınan cenaze namazının ardından Ayazağa Mezarlığında toprağa verildi.

Ünlü oyuncu Kadir İnanır, ailesinden bir kişiyi daha kaybetmenin acısını yaşıyor. Mart ayında beynine üçüncü kez pıhtı atması sonucu zor bir süreçten geçen İnanır, bu kez ablası Elmas Bakar’ın vefat haberiyle sarsıldı. Oyuncu, ablasının ölüm haberini hastanede aldığı sırada büyük bir üzüntü yaşadı.

RESİMLERİ BÜYÜTMEK İÇİN ÜZERİNE TIKLAYIN

Elmas Bakar, 2 Ekim 2024 Çarşamba günü Ataköy 5. Kısım Camiinde kılınan ikindi namazına müteakip Ayazağa Mezarlığı’nda toprağa verildi. Cenaze törenine İnanır ailesi ve yakın dostları katıldı. Kadir İnanır, ablasının kaybıyla derin bir hüzne boğulurken, cenazede oldukça duygusal anlar yaşandı.

Bu acı kayıp, İnanır ailesi için ikinci büyük yıkım oldu. Ünlü oyuncu, iki yıl önce de diğer ablası Zinnet İsmailoğlu’nu kaybetmişti. Üst üste yaşanan bu kayıplar, oyuncuyu ve ailesini derinden etkiledi.

Elmas Bakar’ın cenazesinde sevenleri ve yakınları, İnanır ailesine destek olmak için bir araya geldi. Cenazeye katılanlar arasında Kadir İnanır’ın yakın dostları ve sanat camiasından isimler de vardı. Ablasının ardından büyük bir hüzne boğulan İnanır, cenaze töreninde duygusal anlar yaşadı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ